Misafir Duyuruları

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 18 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Lost bitti. Hangi diziyi seyredeceğiz?
MesajGönderilme zamanı: Prş May 27, 2010 6:29 pm 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Desmond
LOST mağalesef bitti. Üzülenlerde oldu, sevinenlerde. Ama dünyanın sonu değil. Hala birkaç soruya cevap verilmesi gerekiyor ama neyse...

LOST bitti. Hangi diziyi seyredeceğiz?? :huh Benim önerim FlashForward veya V dizilerini seyretmeniz. Ben komedi severim diyorsanız The Simpsons yada Seinfeld dizilerini öneririm. The Simpsons devam ediyor. Seinfeld 9 sezon yayınlandı ve bitti.

Sizin fikirlerinizide öğrenmek isterim....

Resim

Başa Dön

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Lost bitti. Hangi diziyi seyredeceğiz?
MesajGönderilme zamanı: Prş May 27, 2010 9:21 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Hurley
tartısmasız Ask-ı memnu :tv_horror

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cum May 28, 2010 11:18 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Jack
Öncelikle Chuck ve 24. Chuck bu aralar çok iyi gidiyor. Geçen yıl 3.Sezonu olacakmı olmayacakmı tartışılıyordu. Ama şimdi sezon finali verdi. Yani 4. sezonda olacak.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cum May 28, 2010 2:05 pm 
Dharma
Dharma
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Sawyer
Bence amerikan dizileri izleme...Aslında diziler iyi ancak sonları iyi değil...Bu amerikalılar son yapmayı bilmiyor...

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cum May 28, 2010 5:54 pm 
Dharma
Dharma
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Locke
emo496 yazdı:
Bence amerikan dizileri izleme...Aslında diziler iyi ancak sonları iyi değil...Bu amerikalılar son yapmayı bilmiyor...

Bu Amerikalılar son yapmayı biliyor da, bir dizi normalden fazla uzatıldığında b*ka sarıp, sonu da haliyle kötü bitiyor.

Prison Break: 3. sezonla kayışı kopardı, 4. sezonda artık "Ne Prison'ı, ne Break'i?" durumu oluştu.

Heroes:
İlk sezonla birlikte Amerika'nın en iyi dizisi olmaya adaydı, ilerledikçe onun da b*ku çıktı, şu 4. sezonla da artık elde kalan sıfırdır (Prison Break'den takviye oyuncusuyla, Syler'ıyla yine kendini izlettirecektir ama onun da finali için pek umutlu değilim).

Lost:
Oysa her şey ne güzel başlamıştı? Ne gerek vardı olağanüstülüklere, bizim ne güzel Einstein teorilerimiz vardı; ama yok. Haydi yavrum git sen ışığına.

Ben bu 3 dizinin dışında hep komedi dizileri izlediğim için onlar için bir şey diyemeyeceğim. Sizlere önerebileceklerim bu dalda:

Family Guy,
My Name is Earl,
South Partk,
The Simpsons,
Two and a Half Men
ve kesinlikle iyi bir komedi arıyorsanız:

It's Always Sunny in Philadelphia.

Onun dışında benim Lost'dan sonra izlemeyi düşündüğüm diziler:

Dexter: Uzun zamandır izlemek istiyorum, Lost'un finaline nasipmiş.

Breaking Bad:
İlk bölümünü izleyip devamı gelmeyenlerden ama konusu baya orj. olduğu için izlemeyi düşünüyorum.

The Prisoner:
Bunun da konusu çok orijinal. Hatta baya orj. ama yıllar önce çekilmiş bir dizi zaten, ben tekrar bu uyarlamasını izleyeceğim.

The Sopranos: Biraz ağır takılmaya karar verdiğim zamanlarda izlemeye başlayacağım bir dizi. Aldığı ödüllerle ve oyunculuklarıyla başarısını kanıtlıyor zaten.

Ha bunlar Lost'u izlerken aldığım tadı verir mi bilemem ama en azından Yaprak Dökümü izleyeceğimize, bu sektörde güzel oyunculuklar görüp, zamanımızı keyif alarak geçirebiliriz.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cum May 28, 2010 6:09 pm 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

emo496 yazdı:

HSDrac011 çok güzel bir yanıt vermiş. Birde benden gelsin..

Amerikan dizileri bence güzeller. Türk dizileri biraz uzun sürdümü hemen sapıtıyorlar. Bence bir dizi seyredilmemeli. Devam eden fakat; birbirine bağlı olmayan konulardaki diziler daha iyi. Öyle olunca şu düşünceye kapılmıyorsun: hmm. önceki bölümde şu oldu. bu bölümde şöyle böyle olabilir.

Resim

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cmt May 29, 2010 5:00 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Locke
ghost yazdı:
LOST bitti. Hangi diziyi seyredeceğiz??

Ben Lost'un ardından Flashforward'ı tavsiye ederim o da tek bir sezon (22 bölüm şeklinde) yayınlandı ve bitti yakın zamanda. Sonra V'ye sadece ilk bölümünü izledim, devam etmeyi planlıyorum. Ardından 24'ü izliyorum ben, ilk 4 sezonu bitirdim ve 5. sezona başladım. Gerçekten de uzun soluklu bir dizi izlemek isteyene 24'ü tavsiye ederim. Ardından Prison Break, Heroes, Kyle XY, Supernatural, 4400 ve Pushing Daisies izlediğim eski diziler arasındadır ve hepsini çok beğenmiştim, yani tavsiye ederim hepsini birden. :)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 07, 2010 4:24 pm 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Kate
Lost bitti ama doctor who, merlin, supernatural devam ediyor artık onlarla avunacağım :)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Tem 21, 2010 1:30 pm 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Yeni bir dizi önerisi daha: Persons Unknown.

LOST dizisini özleyenler için birebir. LOST'un kasabada geçen halini düşün aynen öyle. Kasabanın çıkışı acı sistemleriyle dolu ve çıkmaya kalkarsan kötü. Yüzün kızarıyor ve öylece yerde yatıp kalıyorsun yani bir nevi dayak yemiş oluyorsun. :sopa:

4 yada 5. bölümde kasabaya bir taksi geldi ve sistemden hiç etkilenmeden geçebildi. Janet ve Joe'u alıp gittiler. Yolda taksinin lastiği patladı ve taksici lastiği değiştirirken büyük siyah bir kamyon bunları öldürmeye kalktı. Yana kaçtılar ve kurtuldular. Yollarının sonuna geldiklerine yine kasabadaydılar.

YANİ ÇIKIŞ YOK!!!!!!! :H :H :H :H :H :H :H :H

Resim

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Tem 21, 2010 7:20 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Sayid
tavsiye ettigin dizinin türkce dublaj i varmi?

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Tem 21, 2010 10:40 pm 
Others
Others
Kullanıcı avatarı

Persons Unknown'u ben de takip ediyorum. Çok güzel bir dizi. (Ama şunu belirteyim Lost ile sakın bir tutmayın, hayal kırıklığına uğrarsınız. Güzel bir yapım ama Lost ile boy ölçüşemez.)Yazın güzel dizi kıtlığı oluyor. Genelde dizi tekrarları izliyoruz, Persons Unknown bu anlamda rahatlattı. Yazı güzel değerlendirmiş oluyoruz. Tavsiye ederim, izleyin.

Bunun haricinde tavsiye olarak;

- Supernatural
- Merlin
- Fringe
- House MD

ve bilumum CNBC-E dizileri. Ayrıca "Glee" isimli gençlik-komedi dizisi varmış, ben izleme imkanı bulamadım ama güzel olduğunu söylüyorlar.

Alıntı:
tavsiye ettigin dizinin türkce dublaj i varmi?

Persons Unknown henüz bir Türk kanalında yayınlanmadığı için dublajı yok, Türk kanalında yayınlansa da dublaj yapacaklarını zannetmiyorum. Zaten 13 bölümlük mini bir dizi. Kısacası altyazıdan başka çare yok. Bence en iyisi de altyazı.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzr Ağu 08, 2010 3:05 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Lost'tan sonra başka hiç bir yabancı dizi beni teselli etmiyor ya keşke Lost'taki oyuncular başka bir dizide yine bir araya gelseler.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ağu 09, 2010 12:47 pm 
Dharma
Dharma
Kullanıcı avatarı

Ya yine tepki alacağım da LOST'a bu kadar bağlı kalıp da diğer dizilerde aynı tadı aramak bence doğru değil...Tamam LOST iyi güzel ama (bence) LOST'un kalitesinde diziler de var...

-Supernatural (LOST'tan çok severim)
-Prison Break (Bitti ama güzel dizi)
-The Vampire Diaries (Bizim Boone orda)

Şimdi bir önceki mesajıma bakarak kendinle çelişiyorsun diyeceksiniz ama ne yapayım herkes USA yapımı diziler izlemek istiyormuş...

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ağu 09, 2010 3:03 pm 
Oceanic 6
Oceanic 6
Kullanıcı avatarı

lost ile beraber izlediklerim ;
how i met your mother... gerçekten keyifli :)
fringe.... ilginç - başını seyrederken genelde bişey yemeye kalkmayın zira çok mide bulandırıcı şeyler oluyor :)
flashforward...gerçekten ilginç ama sanırım devamı gelmeyecek :(
desperate housewives... aslında fazlasıyla salak saçma ve lostta alıştığımız bağlantı kurma-neden arama gibi şeyleri asla yapmamanız gereken, çünkü senaristlerin daha önce izlettirdiklerini canlarının istediği gibi değiştirme/ yoksayma ve sürekli geçiştirme huyları var :)
mad men.... ağır ama kaliteli bir dizi.. bence en büyük sorunu fazla paylaşılmayan linkler ve geç gelen altyazılar :(
v.... açıkçası boşluktan seyrediyorum. bildiğimiz uzaylı klasiği..
4400 ve kyle xy yi de seyrettim ama yarım kalan diziler oldukları için tavsiye etmem :(

losttan sonra keşfettiklerim ;
two and a half man... çok orjinalliği olmasa da keyifli
30 rock... tv kamera arkasını daha çok yapım kısmını gördüğümüz gerçekten keyifli bir dizi.
the office...... bir ofis belgeseli denebilir. çok renkli değil. hatta başta çok sıkıcı.ama insanların tepkileri gerçek hayat gibi ve ilk bölümlere katlanabilirseniz kendinizi onlardan biri gibi hissediyorsunuz ..en azından bende tam olarak böyle oldu :) farklı bakışları görmek güzel.

office i de bitirince planım house a başlamak.. sonrasını Allah bilir :)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ağu 09, 2010 9:15 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Star Trek: The Next Generation izleyin.

Uzay diyince hemen akla savaş vs. gelir ama Star Trek öyle değil... Kısaca konusuna değinecek olursak: 600 milyon insanın öldüğü 3. Dünya Savaşı(2053)'ndan sonra Zefram Cochrane adlı bir bilim adamı (insanlar için) ilk warp motorunu icad eder. USS Phoenix ile ışık hızını aşan ilk insan olur.(2063) İnsanların hız bariyerini kırıp uzun mesafeleri kısa sürede alacak seviyeye erişmesiyle barışçıl Vulcan ırkı insanlarla ilk teması kurar. Dünya dışında yaşam olduğunu öğrenen insanlık, birbiriyle olan savaşlarını anlamsız bularak bitirir. Vulcanlar ve başka barışçıl ırklarla beraber merkezi Dünya'da olan Birleşik Gezgenler Federasyonu kurulur... olaylar gelişir :)

Star Trek'in orijinal serisinin 1 yy sonrasında (24. yy) geçen The Next Generation'da Federasyon'un en gelişmiş gemisi Atılgan-D'nin ve mürettebatının başından geçen olaylar anlatılıyor. Çok eğlenceli bir bilim-kurgu dizisi. İşlediği konular günümüz bilim-kurgusunun temelleri diyebiliriz. Başlı başına film olacak senaryoya sahipken 40 dk'da bitmek zorunda olan müthiş bölümleri var. Her şeyi geçtim sırf insanları taklit etmeye çalışan android Data için bile izlenir. :)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 18 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Şuan kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MSN [Bot] ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: