Kayıt: Pzt Şub 25, 2008 5:20 pm Mesajlar: 747 Konum: Ankara Favori Karakter: Jack
13 aydır LOST izliyorum.İlk dönemlerde bölümleri ard arda izlediğim için olayların etkisinde kalıyordum ve bu yüzden rüyalarımda da LOST görmeye başladım.Rüyamı tam hatırlamıyorum ama ana hatlarıyla şöyleydi.
Adada Jack, Kate ve Locke ile dolaşıyorum.Bi yer arıyorduk sanırım.O arada Black Smoke geldi buldu bizi.Tabi biz o arada dört nala koşuyorduk.En son Kate'in "maksuut" diye bağırdığını hatırlıyorum.
Kayıt: Cum Şub 29, 2008 5:30 pm Mesajlar: 301 Konum: İstanbul Favori Karakter: Jack
MaXuT yazdı:
O beşgenin içinde ben de vardım. :
Ben de en son 3.sezonun son bölümünü izledikten sonra LOST'la ilgili bi rüya görmüştüm...Jack'i o perişan hale düşmesin die uyarmaya çalışıyodum ama nafile... Kafasının dikine gidiyo adam...
ben rüyamda lostun olduu adada tek başıma olup lost'takileri arıorum genelde:)) gerçi rüyamda o kdar çok action oluo ki lost yanında romantik komedi kalır.
Kayıt: Pzt Haz 23, 2008 1:27 pm Mesajlar: 87 Konum: The Island
rüyamda Desmond ile yürüyorduk Snra ne olduysa ben 'lütfen bi kerecik 'Brother' dermisiniz diyordum..Ama o bi türlü demiyodu Neyse baya bi koşturduk felan sonunda dedi Çok mutluydum.. Ertesi gün Bu olayı anlattım aileme,arkadaşlarıma felan ; herkesin karşılığı aynen şöyleydi; sen kafanı LOST'la bozmuşsun diyorlardı x) Eee ..Lost bu adama kafayı bozduracak dimi yani :Mr: :
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz