İlk 3 arasında en güzel sezondu bence. Özellikle sonlara doğru.. Bir ton olay aynı anda gelişmişti. Bir çok soru işaretide getirmişti tabi Losttan başka birşey beklemiyorduk
Kayıt: Pzr Mar 02, 2008 10:46 pm Mesajlar: 968 Konum: İstanbul Favori Karakter: Jack
1 ile 3 arasıgeçiş niteliği taşıdığı için çok iyi olduğunu söyleyemem ama hatch olayı veya diğer gizemler açısından yine kafa kurcalayan bölümler çoğunluktaydı..
ben kuyruk kısmı bölümlerini çok sevmiştim ama geçiş sezonu olması itibariyle fazla gösterişli değildi. Bir ara hafızamı sildirip ilk sezonu baştan izlemek istiyorum
Daha bir süper oldu 1.sezona göre Ana Lucia ve Libby Michael yüzünden öldü o adamı seviyorum oğlu için uğraşıyodu ama satıcının teki çıktı 2.sezonda. 1.sezona göre daha çok hoşuma gitti ve en çok merak ettiğim kişilerden biri olan Alex'i gördümm
Şahsen kapalı alanları sevmediğim için 2. sezondan pek hoşlanmadım....3'ten de öyle......En sevdiğim 1. sezondu okyanusu gösteriyorlardı sürekli...Çok Hoşuma gidiyordu...
En son MaXuT tarafından Cmt Ağu 30, 2008 7:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kayıt: Cum May 15, 2009 3:34 pm Mesajlar: 7 Favori Karakter: Jack
şuanda 2.sezon 19.bölümdeyim. tabiki birinci sezon gibi olamaz. gerçekten bende kapalı değilde, daha çok ada yı, deniz i,sahil i görmeyi seviyorum. ondan içim çok karardı bu sezon. ama her bölüm yeni bi sır. dizi kalitesindne hiç birşey kaybetmiyor asla. ana lucia yi bende hiç sevmedim
ama diğer 48.günü görmek harikaydı.2.sezonun en güzel bölümüydü.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz