Kayıt: Pzt Şub 25, 2008 5:20 pm Mesajlar: 747 Konum: Ankara Favori Karakter: Jack
Yıllar önce ülkemizde 'Ziyaretçiler' ismiyle izlediğimiz Visitors "V" isimli bilimkurgu dizisinin yeniden çekilmesi haberi aylar önce 22 dakika'da yer almıştı. Bilmeyenler için "V"; dünya dışı varlıkların dünyaya gelerek insanoğlunu yönetmelerini anlatan efsane bir bilim kurgu dizisi... Abc'nin 2009/10 sezonunun ortalarında yayınlamayı planladığı dizinin sneak peekleri yayınlanmaya başladı.
Dizinin başrollerinde Lost'taki akıbetini merakla beklediğimiz Elizabeth Mitchell, The Nine'dan Scott Wolf, Smallville'den Laura Vandervoort, Stargate ile Firefly'dan Morena Baccarin ve The 4400'den Joel Gretsch yer alacak. Dizinin yapımcılığını ve senaristliğini 4400'ün de yaratıcısı olan Scott Peters üstleniyor.
Dizinin ilk sneak peeklerini buradan ve buradan izleyebilirsiniz.
Uzunca derken? Zannetmiyorum pek uzun tutacakları aksi halde dizinin sonu gelir, nihayetinde eski bir dizinin yeni versiyonunu çekiyorlar. Herkes konunun ne olacağının farkında ama sabırsızlıkla bekliyorum bende =)
Kayıt: Pzr Mar 02, 2008 10:46 pm Mesajlar: 968 Konum: İstanbul Favori Karakter: Jack
Görsel açıdan tatmin edici.Fakat pilot bölümde niyetini çok belli eden bir yapım olmuş.İyi-kötü savaşını açık ettiğinden izlenebilitesi var yinede.
Dikkatim yine oyunculuklara kaydı,bu yeni yapımlarda oynayan kadrolar sanki zorla oynuyormuş hissiyatı veriyor bana.Flashforward'da ki gibi burdaki oyunculuklarda çok eğreti.Juliet (Elizabeth Mitchell) hatrına ara verilene kadar izlenir.
Bencede çok iyi bir giriş yaptı ama senin aksine oyunculuk çok eğrelti gözükmedi gözüme Lost, the 4400 gibi ünlü dizilerin oyuncuları dahi olsada Eski versiyonlarını izlemiş biri olarak sonunda neler olacağını bilsemde merakla bekliyorum yeni bölümü. hemen hemen aynı takip eder sanırım.
Kayıt: Cum Şub 06, 2009 6:21 pm Mesajlar: 259 Favori Karakter: Jack
Bende ilk bölümü izledim. Daha önceki versiyonu duydum ama hiç izlemedim. Bu yüzden bu diziyi sonuna kadar izlerim diye düşünüyorum şimdilik. İlk bölüm gerçekten iyiydi. Bakalım devamı nasıl gidecek. Ama tavsiye ederim.
Kayıt: Cmt Mar 01, 2008 1:36 am Mesajlar: 108 Konum: İstanbul, Fulya
Valla ben de Juliette için izledim ilk bölümü. O ara House ara vermişti. Boşlukta iyi gitti. sonra ikinci ve üçüncü bölümleri de izledim tabi. Hazır başlamışken ara vermek iyi olmazdı Ancak yapımcılar büyük hayalkırıklığı yarattı bende... Dördüncü bölümden sonra ara verilmesi çok dandikmiş... Neyse Allah'tan House başladı tekrar. Lost başlayana kadar götürür o beni. Arada da çerez niyetine Fringe ve Flash Forward var.
________________ Harry ... Harry Kewell , Harry ... Harry Kewell Milan ... Milan Baros , Milan ... Milan Baros Doktor ... Doktor Sheppard , Doktor ... Doktor Sheppard
Kayıt: Pzt Şub 25, 2008 5:20 pm Mesajlar: 747 Konum: Ankara Favori Karakter: Jack
Akşam oturup 4 bölümü de izledim. Bu tür 'isyan' hikayelerini severim o yüzden dizideki konu da ilgimi çekti. Bi 'Equilibrium' bi '1984' bi 'V for Vendetta' durumu söz konusu.
Şu Tyler denen ergeni yolda görsem tekme tokat girerim. Ergen işe napacaksın ki, laftan anlamaz.
Onun dışında direnişteki karakterler oldukça sağlam. Sadece şu Georgie öfkesi yüzünden bizimkilerin başına dert açabilir, ondan endişeleniyorum.. Bir de şu Tv spikeri ne yapacak bakalım, sinsi sinsi planlar yapıyordu ilk başlarda.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz