Kayıt: Cmt Oca 30, 2010 12:38 am Mesajlar: 132 Favori Karakter: Jack
1.bölümü izledim; gerçekten çok ilginç, gizemli ve sürükleyici bir diziye benziyor. 13 bölümlük mini bir dizi olacağı söylendi ama umarım bu süre uzatılır ve en azından bir sezonluk yaparlar.
Çerezlik, basit bir dizi değil. Çözülmesi gereken gizemler, üzerine düşünülmesi gereken sorular var. Lost'un boşluğunu bir nebze olsun doldurabilir.
İlk bölümü izledim. Biraz Saw serisini çağrıştırdı bana. Birkaç bölüm izledikten sonra daha net bir fikrim oluşur, umarım diziye başladığıma pişman olmam.
Kayıt: Pzt Mar 22, 2010 8:47 pm Mesajlar: 60 Konum: İstanbul Favori Karakter: Desmond
Dizinin gizemi o kadar fazla ki her gün bir bölüm seyrediyorum. Şaka değil, ima da değil. Gerçek! Diziyi izlerken zıplıyorum hopluyorum, kendi yorumlarım felan çok heyecanlı. Herkese tavsiye ediyorum.
Kayıt: Cum Şub 06, 2009 6:21 pm Mesajlar: 259 Favori Karakter: Jack
Dizi 13 bölüm sürdü biterkende beni merak içinde bıraktı devamı yokmuş üzüldüm çünkü en az bi 13 bölüm daha süreilirdi, izlemeynlere tavsiye ederim çok başarılı bir diziydi...
Kayıt: Cmt Oca 30, 2010 12:38 am Mesajlar: 132 Favori Karakter: Jack
Süper bir finalle bitti. Beklentilerin çok çok üstündeydi. Güzel bir gizem dizisine yakışanı yaptılar ve herkesi şok içinde bırakarak bitirdiler. Programdan kaçış olmadığını gördük.
Ancak temennim dizinin ikinci sezonunun çekilmesi. İkinci bir sezon çekilirse güzel olur. Hem öyle bir nokta da bitirdiler ki ikinci sezona ortam da hazırladılar.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz