Misafir Duyuruları

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 40 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Yeni bölüm nasıldı?
Çok güzel 52%  52%  [ 51 ]
Güzel 32%  32%  [ 31 ]
İdare eder 10%  10%  [ 10 ]
Kötü 6%  6%  [ 6 ]
Çok kötü 0%  0%  [ 0 ]
Toplam oy : 98
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 06x07 Dr. Linus
MesajGönderilme zamanı: Pzt Mar 08, 2010 6:27 pm 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Jack
Bölüm resmi:

-------------------------

Bölüm linkleri: viewtopic.php?f=21&t=1929

Promo:

Sneak Peak:

Başa Dön

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: 06x07 Dr. Linus
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 2:40 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Ilana Blush Ben
Newest Love.. ^^'

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 2:51 pm 
Others
Others
Kullanıcı avatarı

Sahilde "başladıkları yerde" tekrar bir araya gelmeleri güzel bir sahne oldu :)
Ancak Jacob'ın yerine geçmesi düşünülen adaayların yarısı bu adada diğer yarısı Hydra istasyonunun olduğu diğer adada. Adalar arası savaş bekliyorum çok yakında.
Taraflardan biri yabancı transfer hakkını kullanarak Widmore'u alır ki tahminen bu işi John Locke görünümlü BS başarır :)
Diğer takım da Desmond transferini gerçekleştirir. Rijkaard pardon Jacob önderliğinde de galibiyete ulaşmaya çalışır. :devil

Çok keyifli bir bölümdü bence...

www.bindokuzyuzbes.com
http://serbestatis.com

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 4:30 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Hurley
bence wildmore lockhe gıtmez o saf ruhunda kotuluk olmayan lokhce hatırlıyor bs yı karsısında gorunce ve jacob un eskı adamı oldugunu da hatırlayınca ki hugo ya adaaya bırılerı gelıyor demıstı jacob bunları goz onune alınca wildmore jackin grubuna katılacak bnce:D:D:D:D

sawyer kac bolumdur yok:(:( keytttt nerde hatunu özledim:):):) jin suna kavussun artık ezelle eysan gıbı oldular:D:D:D

lunis yanı benjamin artık pişman son kozunu da oynadı ama ilananın merhametı bs nın kinini yendi adayların tarafına gecti... jack eskiye dondu kararlı azimli ve artık lider ozlemıstım bu halını:D richrdı ikna etmek her babayıgıdın harcı degıl cunku:)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 5:14 pm 
Oceanic 6
Oceanic 6
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Sawyer
yahu seviyorum ben bu benjamini.. kıyamıyorum, dayanamıyorum bu ezik haline.. adada küçük bir operasyonla saflığı alınmasa ne iyi yürekli adam olacakmış :) bana bile tarihi sevdirebilirdi :) neyse iyilerin safhına geçti artık gönül rahatlığıyla sevebilirim kendisini :)
ilanayla konuşmasından sonra ilananın jacob için neler feda ettiğini çok merak ettim doğrusu. jacob için babam gibi dedi.. richardın kızı olabilir mi acaba :)
richardın hali de içler acısı. neyse blackrock ile geldiğini kesinleşti hiç değilse.. jacobın dokunması nimet/istesemde kendimi öldüremem demişti. micheale de dokunmuşmuydu acaba? o da ölemiyordu kendi isteğiyle.. ve bu durumda lostilerde intihar edemeyecekler :)
jack de inanamış sonunda. jacobın planı tuttu :)
tapınakta kimse olmadığına göre kate de locke larla mı gitti acaba yoksa kendini yine yalnızlığa mı vurdu ? sawyerın da lock ile olduğuna inanmak istemiyorum. jin, locke tarafında olursa kwon savaşı olacak :) locke un yerine adanın kötüsü olmayı benjamin kabul etmediğine göre sayidi aday gösteriyorum ben.. sawyerı vermem :)
uçağın düşmemiş hali bunlara bahşedilecek ikinci şans gibi birşey olacak diye düşünüyorum artık.. kader yine karşı karşıya getiriyor hepsini farklı şekillerde.. ama bu sefer ada görevi yok.. ada sulara gömülmüş.. belkide saklanmış.. kimbilir.. az kaldı bekleyip göreceğiz :)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 6:26 pm 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

Diziyi herhangi bir beklenti olmadan izlediğinizde o kadar güzel geliyor ki. Tavsiye ederim. :D

Bu bölüm adeta günah çıkartma bölümüydü. Benjamin ve Richard o kadar masum, o kadar acınası durumdaydılar ki. Richard'ın inancının bittiği yerde Jack imdadına yetişti; Ben'in inancının bittiği daha doğrusu sığınacak kimsesi kalmadığında ise Ilana imdadına yetişti. Sanırım Jacob hep bunların planını yapıyordu. Valla akıllı adam bu Jacob, şahsen saygı duyuyorum kendisine. :good

Jack artık kıvama geliyor. İlk bölümden beri kendisinden çok şey bekliyorum. Çok şey yaptı ama yapacak işleri var daha. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. ( Arkandayım Jack. :clapping )

Jacob'ın 'adaya biri gelecek' demesi üzerine bu gelecek olan kişinin Widmore olabileceğini söylemiştim. Kendisi er meydanına ayak basmayan tek kişiydi. :) Widmore adaya gelince planlandığı gibi devam edin dedi. Sanırım önceden bi planları vardı, bi yere gidip birşeyler yapacaklar. Şahsen Widmore'un iyi biri olduğunu ama sahte Locke faktöründen sonra büyük konuşmamak gerektiğini düşünüyorum.

Savaş demişken taraflar da artık yavaş yavaş şekilleniyor. Kate, Jin ve belki Sayid henüz taraf seçmediler. Onların da Jacob'ın tarafına geçmesi dileğiyle... :)

Bir de Ben'in babasının ağzından Dharma kelimesi çıktı. Alex'in soyadı Rousseau. Kelebek etkisi misali bir yerde olaylar farklı gelişmiş ve bu da alternatif bir gelecek yaratmış. Büyük ihtimal o karakterlerimiz bu alternatif gelecekte. (Paralel evren ibaresi de kullanılabilir ama alternatif gelecek daha uygun kaçıyor.)

Richard'ın olayını da öğrenmiş olduk bu bölümle birlikte. Daha ayrıntılı bi cevap beklemeyin bence buna şükredin. :) Bakalım aynı şey Jacob'ın dokunduğu diğer kişiler için de geçerli olacak mı? Kim bilir belki Sayid bu yüzden ölmemiştir. :) Micheal'ın olayının içinde Black Smoke vardı, hatırlarsanız tam geminin patladığı an Christian gelip güle güle demişti Micheal'a. Black Smoke'un bu tür yeteneklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 7:14 pm 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Desmond
Benjamin'in Ali Rıza Bey rolüne devam ettiği bölüm olmuştur.Yazık bee dokunsanız ağlayacak... :cry Birde koşuşu varki her gördüğümde gülüyorum.Böyle iki kolunuda açıyor sonra Hurley tarzında koşuyor.Neyse... :yawn

Hurley ise yine kırıp geçirdi.Hurley'nin olduğu tüm anlar bildiğin sit-com tadındaydı.Cyborg esprisi de süperdi. :lol

Jack'e gelirsek yine aynı cool tavırlar... :cool: Zaten kendisine geçen bölümde iyi bir küfür savurmuştum... :angry

Jacob'ın ölmeden önce dediği '' They are coming '' sanırım Widmore ve tayfası için geçerliydi.Widmore'un amacı ne olabilir diye düşünüyorum fakat fikrim yok. :confused
Ve birde Jacob'un dokunduklarına bir takım güçler verdiğini biliyorduk.Richard Alpert'e ölümsüzlük/yaşlanmama gücünü vermişti.Sanırım adada Christian,Yemi gibi içine girdiği kişilerinde kendilerini kimseye dokundurmamasının (?) nedeni buydu.Hatta Jack , babasının omzuna tam dokunacakken Christian geri dönüp bunu engelliyordu.

Uzatmıyorum... Sonuç olarak güzel bir bölümdü diyebilirim.Tüm Benjamin bölümlerinde olduğu gibi drama ağırlıklıydı.Anlam veremediğim şey ise paralel evrenlerde anlatılmak istenenlerin ne olduğu...Yani bir sonuç olmalı yoksa ne diye uçak düşmeseydi ne olacaktı sorusuna cevap versinler ki ? Bekliyoruz efendim... :whistling

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 8:19 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Locke
Çok güzel bir bölümdü. Başları biraz sıkıcıydı ama sonradan çok süper bir bölüm oldu. :good Richard'ın ve Benjamin'in çökmüş halini görünce içim acıdı. :cry Ilana tamamen ipleri eline almış görünüyor. Ve Jacob tarafındakilerin sayısı da Jack ve Hurleynin katılmasıyla biraz artmış oldu. Biraz da toparlanmış ve düzene girmiş gibi görünüyorlar. Onlar da iyice savaş hazırlıklarına başlar yakında. Ama BS nin hala boş durmadıgını görüyoruz. En son Benjamin'i yanına almayı denedi. Ama başarılı olamadı.

Merak ettigim birşey var. :confused Jack ve Hurley, Ilana ve grubuna kkatıldıktan sonra başlarına geleni, Jacobla olan ilişkilerini, Jack in aday olmasını falan Ilanaya anlattıklarında Ilana nın tepkisi ne olacak çok merak ediyorum dogrusu. :confused Ayrıca bütün bunlar olurken Sawyer ne halt ediyor, nerelerde geziniyor, hala dharmaköy'de içiyormu merak ediyorum. :angry O hangi saflarda yer alacak hala belli degil. Umarım gelecek bölümde bunu açıklıga kavuştururlar. :search Kate in durumuda belirsiz. Acaba BS ve grubunun yanında mı kalacak (ki hiç sanmıyorum. Jack öbür taraftayken -hatta yeni Jacobken- BS nin yanında yer almaz herlade) yoksa Ilana ve ekibine mi katılacak. :search Widmore da geliyor. Bir tek Desmond eksik kaldı. Oda gelsin ve curcuna başlasın biran önce. :devil

Hadi bakalım şimdi bir sonraki bölüm için geri sayım başlasın.... :lol

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 8:28 pm 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Faraday
Dünkü çocuğa bakın hele ne güzel kız olmuş öle,i love HD :D .Bölüm çok güzeldi,benim şimdiye kadarki bölümlerde favorim oldu.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 10:18 pm 
Moderatör
Moderatör
Kullanıcı avatarı

Michael Emerson aldı götürdü yine bizi... Sırf alternatif gelecekte öğrencisi olan (kızı)Alex'e bakışları bile yeterdi.

Benjamin, iki kere doğru karar vererek eski halinden eser kalmadığını gösterdi. Jack ise eski haline geri döndü. Nikki ve Paulo'nun elmasları sahibini buldu 3 sene sonra...

Richard'ın Black Rock ile adaya geldiği; aday olanların, Jacob'ın yerine geçmek için aday oldukları doğrulandı.

BS, ordusuyla beraber önüne çıkanı ezerek geliyor. Karşısında ise zekice bir planla ayakta duran bir avuç inanmış insan var... Benim beklediğim, Kate'in yolda Sawyer ve Jin'i alıp sahile dönmesi ve bizimkilere(artık taraf tutuyorum) katılması.

-----

Şimdi yapmamız gereken, ilk sezondan itibaren bizimkileri "dokunulmuş insanlar" olarak izlemek. Daha ilginç olacaktır, eminim... En azından "başrol karakterlerinin ölmemesi" klişesine tutarlı bir açıklama getirdi senaristler. Benim için hiç yoktan iyidir.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Mar 10, 2010 11:13 pm 
Dharma
Dharma
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Benjamin
"Michael Emerson'a bir Emmy daha gelir mi?" sorusunu kendime sorduğum bölüm oldu bu... Ilana'ya derdini anlatırken beni bile ağlatıcaktı burda bilgisayarın karşısında... Bölüm boyunca kendimi bilgisayarla bütünleşmiş bi halde buldum zaten... Nasıl bittiğini anlamadım... Benjamin merkezli her bölümde olduğu gibi yine aşırı sürükleyiciydi bu bölüm... En sevdiğim karakter olduğu için taraf tutuyormuşum gibi algılanmasın... 3.sezondan beri Benjamin'in merkez olduğu bölümler en iyi 5 bölümün arasındadır... Ayrıca bu bölümler Michael Emerson'a 3 kez üst üste Emmy adaylığı getirmiştir, bunlardan sonuncusunu da ödülle taçlandırmıştır.... Ki bu da 4. adaylığını getirecek kesin...

Pörtlek gözlerine kurban olurum onun ben, o ne bakışlardı öyle... Alex'e olsun, babasına olsun... ayrıca öğrendik ki Ben ve Roger zamanında gerçekten o adaya gitmişler, yani adaya gitmemiş olmak gibi bi durum söz konusu diil ama şu an oluşan soru işareti "neden döndünüz geri?" oldu bende... Yalnız Ben'in sideway'deki hali Michael Emerson'ın bi filmi vardı, "Jumping Off Bridges" diye ordaki haline çok benzemiş, saçların şekli, giyim tarzı, gözlükler... Ama tabi Ben'i böyle merhametli, kendinden çok başkalarını da düşünebilen biri olarak gördüğüm için çok mutlu oldum ;) ... Ben başından beri diyorum zaten, bu adam kötü bi adam diil, yaşadığı gelişmeler, hayat şartları onu kötü olmaya itmiş :P :gözlüklü ...Alex'le ilişkisi adadaki gibi, yani onu kızı gibi sever bi izlenim bıraktı bende... Babasına ise tam tersiydi, ona yardım etmesi bizim bildiğimiz Benjamin'in yapıcağı bi hareket diil, ki adamı gözünü kırpmadan öldürebildiğini düşünürsek... acaba gerçekten öldü mü bi de o var tabi...

Ilana'ya nası gıcık oldum, salak, sen kimin ayağına pranga takıyosun, sen kiminle dans ettiğini bilmiyosun güzelim :mock ...şaka maka Ben de iyi korktu haa "ölecem ölecem" diye, Miles'ı bile kullanmaya çalıştı... Miles'a çok güldüm ama ya... "Yaprağın üstüne çek mi yazıcaksın" :D ... Ben'in oraya buraya laf sokmasıysa harikuladeydi... hehe bi de o koşması yok mu, öldüm öldüm kollar yanda eblek eblek koşuyo ya ölüyorum gülmekten... :D adamım "Ben"im Blush ...İçimden bi ses FLocke amcanın Ben'e kendi seçimini yapması için bir şans tanıdığını söylüyo... Sonuçta Jacob'ı öldürsün diye ona yardım etti... Karşılıksız bırakmak yakışmazdı FLocke amcaya :P.... Ama Ben bu sefer doğruyu, daha doğrusu iyiyi seçti ve bu sefer içinde hiç bi kötülük yoktu... Yani ben öyle anladım ama umarım yanlış anlamamışımdır... Sun'a bile yardım edicek kadar iyi niyetli olmaya başladıysa Benjamin de değiştiyse bu hayatta daha doğrusu dizide, herkes değişebilir, herkes saf değiştirebilir :happy

Öte yandan, Jack'i ilk sezondaki kararlılığında görmeyi çok özlemişim... Gözüme girdi tekrar... Richard'ı de öyle herkes ikna edemezdi, çok zekice bi hareket yaptı... Kumsala döndüklerinde birbirlerine sarılmaları sanki hiçbişey olmuyomuş, bi savaşın ortasında kalmamışlar da yıllardır görüşmeyip orda karşılaşmışlar gibi sıcak bi havadaydı... Jack'in Hurley'nin arkasında Ben'i fark edişi de çok anlamlıydı... Birlikte çalışırlar mı dersiniz :P... 2 süper zeka bi arada olursa hiç fena olmaz bence :P

Gelelim finalee... Widmore amca sen ne arıyon orda ve bi sen eksiktin başımıza, kızını da getireydin hatta Desmond'ı da... onlar da gelsin bi sinerji oluşturalım hep beraber... ne bu canım aa, ille bulaşıcak uyuz herif ya hiç sevmiyorum!!!... Jin & Sun ikilisini bile bu adamdan daha çok seviyorumdur... Ama espri bi yana, ortalık çok fena karışıcak Widmore'un gelmesiyle... Ben'e uyuz olduğu için bence karşı tarafta yer alıcak diyorum ama LOST bu hiç bişey belli olmaz... izleyip görücez ;)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 11, 2010 12:13 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Hurley
Hepimiz sunu artik biliyoruzki secilmis adaylar ( Jakob'un dokunduklari ) kendilerini öldüremiyor vede birbirlerini öldüremiyor..Jack fitili ateslemesine ragmen patlama gerceklesmedi,ancak baska birileri tarafindan öldürülebilirler bunu ögrenmis olduk Richard'in deyisine göre.

Jakob bana göre Dogen'ede dokunmustur,fakat Sayid tarafindan öldürüldü,normalde dokunulanlar birbirini öldüremezken kural burda bozuldu galiba..

Yada söyle bir düsüncem daha var,Sayid tapinaga baskasi tarafindan vurularak yarali bir sekilde geldi,ve Dogen'in elemanlari suda resmen bogarak ölümüne sebep oldu..
Sayid'in ölümü belkide Jakob'un dokunma etkisini ortadan kaldirmistir ve "Adayliktan" cikmistir..

Belkide adayliktan ciktigi icin Dogen'i öldürebildi.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 11, 2010 1:48 am 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Locke
jacob yok kim ellicek şimdi lostieleri :P

"Jacob touched me"

ayrca jacobun flashbacklerde ilk 11'e (jack ve tayfası) dokunması bzimkilerin hala olmemesiyle alakalı olablr bnce jacobun dokundukları kişileri BS de oldremiyo shannon falan btün yan kişilikler öldü

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 11, 2010 5:43 am 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Desmond
Dizi değilde, sinema filmi olsaydı Michael Emerson 06x07 de ki rolüyle Oscar'ı alırdı tahminimce. :clap Linus her zamanki gibi değildi, her zamankinden çok daha iyiydi. :good
Bence bu bölümle birklikte Benjamin ve Richard'ın sürünme devirleri kapandı. Artık daha bir kendilerine güvenleri geldi. :cool:
Desmond ve Sawyer olmadan sanki bişeyler eksik kalıyor gibi. :search . En yakın bölümde onları da aramızda görmek istiyoruz. :yes

Benjamin Linus - 04x09

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Prş Mar 11, 2010 9:25 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

dharma_daginik yazdı:

Jakob bana göre Dogen'ede dokunmustur,fakat Sayid tarafindan öldürüldü,normalde dokunulanlar birbirini öldüremezken kural burda bozuldu galiba..

Yada söyle bir düsüncem daha var,Sayid tapinaga baskasi tarafindan vurularak yarali bir sekilde geldi,ve Dogen'in elemanlari suda resmen bogarak ölümüne sebep oldu..
Sayid'in ölümü belkide Jakob'un dokunma etkisini ortadan kaldirmistir ve "Adayliktan" cikmistir..

Belkide adayliktan ciktigi icin Dogen'i öldürebildi.

bence hayır eleştirmen ölmüştür ama dogen ölmemiştir.hatırlarsanız dogeni boğazını kesitiğinde sayidin canlandığı suya düşmüştü.ilerki bölümlerde mutlka dogen i göreceğiz.eleştirmende düştü ama jakop sadece dogen la irtibata geçmişti.

bu arada BS grubunu toparlıyor ,aynı şekilde JAKOP da grubunu toparlıyor.JAKOP ,kendi yerine gececek adayını belirliyor,aynı şekilde BS de adada kendisi gibi bekçi kalacak birini seçmenin peşinde sadece bu şekilde adadan kurtulabilir.benjamine adanın tek hakimi olmak isteyip istemediğini sordu.yani aynı şekilde BS de adayını seçip onu adaya hapsedip kendi kurtulmanın peşindedir.ama benjamin ,ilananın tarafına geçmiştir.

her ne kadar benjaminin ilanan tarafına geçmiş olduğunu görsekte,ilerde benjaminin ne yapacağı kesin değildir.kendi çıkarına ne uygunsa onu yapmaya çalışacaktır.

ilerki bölümlerde windmore ile benjamin arasında da sorunlar olup ,benjaminin locke tarafına geçmesine sebep olabilir.aralarındaki husumet büyük çünkü.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 40 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Şuan kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
  Rss Feed

Add to Google