Misafir Duyuruları

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 218 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Son bölüm nasıldı?
Çok güzel 41%  41%  [ 111 ]
Güzel 17%  17%  [ 46 ]
İdare eder 15%  15%  [ 42 ]
Kötü 10%  10%  [ 28 ]
Çok kötü 17%  17%  [ 46 ]
Toplam oy : 273
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: 06x17-18 The End
MesajGönderilme zamanı: Çrş Haz 09, 2010 8:05 pm 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Kate
Kim nederse desin hayatımda gördüğüm en iyi final bölümüydü...Lost'u ve oyuncularını asla unutmayacağım...

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 14, 2010 10:54 am 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Jack
Arkadaşlar bölüm sonunda bir uçak enkazı gösterildi bu hala kafama takıldı o Oceanic 815 miydi yoksa Ajira'mı?

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 14, 2010 11:14 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Locke
mmertt900 yazdı:
Arkadaşlar bölüm sonunda bir uçak enkazı gösterildi bu hala kafama takıldı o Oceanic 815 miydi yoksa Ajira'mı?

O sadece nostaljik amaçla gösterilen Oceanic 815 enkazından parçalardır, senaristlerin ve yapımcıların o görüntülerle bir ilgisi olmadığı sadece kanalın kararıyla o görüntülerin eklendiği açıklanmıştı yani hiç bir şekilde kurguyla bir bağ kurmaya çalışmayın. Hatta sırf o görüntüler yüzünden acaba her şey bir döngüden mi ibaret diye insanların kafası karışmış... :)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 21, 2010 3:24 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

yaklaşık 15 gün önce tekrardan başladım izlemeye ve şu an itibariyle bitirdim. Lost cıktıgında 2. sezondan itibaren takip etmeye başlamıştım haliyle bazı yerlerde hatırlamakta sorun yaşıyordum iki bölüm arası kopukluk olduğu için ama şu an gerçekten inanılmaz bir keyif aldıgımı hissediyorum ve bittiğine de daha çok üzülüyorum benim için gelmiş geçmiş en iyi dizidir. See you in another life Lost!

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cum Tem 02, 2010 3:23 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

bence gelmiş geçmiş dünyanın en güzel dizisi LOST :clapping bize böle bi dizi yaptıkları için teşşekürler yapımcılar senaristler gelelim son bölüme oldukça etkili duygulu bi bölümde aslında izliyeli 1 ay oluyo ama siteye daha yeni üye oldum hala son bölüm zihnimde çok etkilemeişti beni harikaydı o kadar ki hiç lost izlemeyen arkadaş demişti ki izlemedik bari sonunu bilelim(TABİ BU BÜYÜK Bİ EKSİKLİK :yes ) izledik sonunda baktım yanımda hıçkıra hıçkıra ağlıyo bölümü beğenmeyen arakadaşlara sesleniyorum ne bekliyordunuz adı üstünde dizinin herşey yanıtlanamazdı zaten evet havada kalan sorular oldu ama bu kadar da bu harika dizi aşalanamz be:) lostu çok özlüyorum ne yaptıysam yeri dolmuyo 24 ü izledim supernatureli izledim yok arkadaş lostun tadı ayrı ya :I

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cmt Tem 10, 2010 4:36 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Faraday
diziyi finale kadar mantıkla izliyordum... Ama gerçekten bazıları fun olduğu için herşey mantıklı ve güzel gelmiş heralde... Adamlar bitirmek için bitirmiş diziyi... Yoksa bazı soruları kimse açıklayamaz...
öRNEĞİN Şunu :
1) Son sezonda kuyudaki patlamadan sonra uçağın düşmeden yoluna devam ettiğini gördük... Normalce uçak indi ve de ne görelim? Meğer sarışın kız juliet, jackin karısıymış... eee geriye dönün uçak düşünce adada vakit geçirilince benjaminin yanında jülietle jack eski sezonlarda karşılaşıyordu... Adam karısını tanımıyor yani!!! ... çok ama çok saçma değil mi? adanın gizemi nerde kaldı? kara dumanın acizleşmesi... Jacopun olağanüstü güçleri, yer değiştirmesi, ölümsüzlük verebilmesi, jack de de hugo da da yok tu... Yani bitirelim de bitsin cinsinden... bu söylediklerime cevap verebilecek kişilere harbiden bravo...

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cmt Tem 10, 2010 5:02 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

cidden bu soruyu nasıl soruyorsun ben d ebunu anlayamadım son bölümü tam olarak izlememişsin demek ki, yahu o paralele evren diye gösterdiklerinin aslında öldükten sonra bulundukları bir mekan olduğu ortaya çıkmıştı yani Jack ölüyor ardından o arafvari dünyada Juliet ile evli aynı zamanda da bir oğlu olmuş oluyordu. Hatırlarsan Locke, Jack'e senin bir oğlun yok diyordu. Oradakilerin hepsi ölmüşler sadece öldüklerini anlamaları ve diğer dünyaya geçmeleri gerekiyordu. Kate, Sawyer ve adadan kaçanların ne zaman öldüklerini bilmiyoruz ama vakitleri gelmiş ve ölmüşler. Kate Jack'e seni çok özledim diyordu demek ki adadan kaçtıktan sonra bayağı bir yaşamış ki Jack'i görmeyeli çok uzun zaman geçmiş, bunu anlatmak istediler. Yani dizinin finali anlayana çok anlamlıydı, diğer gizemler de Walt, DHARMA yardım paketleri ve Hurley Kuşu da Epilogue isimli dvdde yer alacak bölümde aydınlatılacak. Yani böylece tüm gizemler de ortaya çıkmış olacak, sorun yok yani.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Ağu 16, 2010 7:13 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Bu kadar zaman geçti hala özlüyorum lostu :)

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 218 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Şuan kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
  Rss Feed

Add to Google