Misafir Duyuruları

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: 'Lost' daha bitmedi!
MesajGönderilme zamanı: Cum May 28, 2010 10:12 pm 
Others
Others
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Jack
'Lost' daha bitmedi!
Geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden 'Lost'un piyasaya sunulmak üzere olan DVD setinde final bölümüne ait eksik bir parçanın da yayınlanacağı açıklandı.
ntvmsnbc
Güncelleme: 11:13 TSİ 28 Mayıs. 2010 Cuma

LOS ANGELES - Başladığı 2004 yılından bu yana televizyon tarihinin en çok izlenen en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen 'Lost' geçtiğimiz Pazar günü ekranlara son bölümüyle gelmiş ancak fanatiklerini birçok gizemle baş başa bırakan bu son hayranların çoğunu tatmin etmemişti.

Not: Yazının devamı dizinin finaliyle ilgili bilgiler içermektedir.

Lost'un tekinsiz karakteri Benjamin Linus'ı canlandıran Michael Emerson'ın bir röportajında açıkladığı bilgiye göre, DVD'de 14 dakikalık bir özel bölüm daha var ve bu bölümde Lost'un iki buçuk saatlik son bölümünde yer almayan bir dönem yer alıyor.
Yakında satışa çıkacak olan setteki bu bonus parçada Jack'in ölümünden ve adayı Hurley ile Ben'in korumasına bırakmasından sonraki olaylar anlatılacak. Zaten final bölümünden de ikisinin adayı uzunca bir süre yan yana koruduğuna dair bir izlenim almış ancak bu eksik sahnelerle onların adayı koruduğu dönemde neler yaşandığını görmemiştik.
Bahsi geçen bölümün dizinin 6 sezon DVD setinde mi, yoksa tüm sezonları içeren sette mi olacağı henüz belli değil. Daha öncede diziyle ilgili bir ansiklopedi yayınlanacağı da açıklanmış ve dizinin ardından filminin de çekileceğine dair birçok iddia ortaya atılmıştı.

Başa Dön

Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: 'Lost' daha bitmedi!
MesajGönderilme zamanı: Cmt May 29, 2010 10:30 am 
Surviver
Surviver
Kullanıcı avatarı

Valla çok merakla bekliyorum bu 14 dk'lık bölümü.Sorular falan bir yana şuan en çok merak ettiğim konuydu Hurley ve Benjamin'in adada neler yaptığı... :shock

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cmt May 29, 2010 12:51 pm 
Others
Others
Kullanıcı avatarı

14 dakikada ne açıklayabilirlerki?Sonra bir hayal kırıklığı daha yaşamayalım.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Cmt May 29, 2010 2:30 pm 
Oceanic 6
Oceanic 6
Kullanıcı avatarı

Favori Karakter: Locke
Para kazanmak için güzel bi yöntem tek bi sezonun 100 lira olduğunu düşünürsek. o yüzden izlemeyeceğim.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzr May 30, 2010 8:04 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Yeni dizi çıkarıcaklardır ona hazırlıyorlardır. 14 Dakikada Sadece Benjamin ve Hurley anlatılacaksa bişey yoktur, zaten adanın koruyucusu ölümsüz olduğuna göre Hurley'in ölümüde bir olay sonucu olmuştur. Bunun altından yeni bir dizi çıkabilir demedi demeyin.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Prş Haz 03, 2010 11:00 pm 
Oceanic 6
Oceanic 6
Kullanıcı avatarı

rakarola yazdı:
Para kazanmak için güzel bi yöntem tek bi sezonun 100 lira olduğunu düşünürsek. o yüzden izlemeyeceğim.

Üzülerek katılıyorum. :D 2 ay daha 'Lost' un forumlardan düşmemesi için yapılmış bir oyun. Boşuna beklemeyelim cevaplar diğer sezonlarda saklı.

Resim

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Sal Haz 08, 2010 9:45 pm 
Others
Others
Kullanıcı avatarı

rakarola yazdı:

aynen katılıyorum.bu zamanna kadar kazandıkları para az gelmiş olmalı ki dizi bittikten sora bile seyircilerin masum merak duygularıyla oynamaya kalkıyolar!! ayıp yahuu :sopa:

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 14, 2010 2:20 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Epilogue bölümü 14 dk sürecekmiş ve bu kısa bölümde neler olacağı yavaşça ortaya çıkıyor:

- Hurley ve Ben'in Jack'in ölümünün ardından neler yaptıkları ve adada Hurley'nin nasıl lider olduğu, aynı zamanda Desmond gibi bazı karakterleri adadan ayrılması için final bölümünde de bahsi geçen "daha iyi yol"un ne olduğu

- Hurley diye cıyaklayan gizemli kuş

- Walt, Walt diye peşine düştüğümüz siyahi veledin neyin nesi olduğu (sanırım bir kaç yıl sonra geyiği olacak ve Walt'u oynayan oyuncu büyümüş olduğu için anca öyle gösterebilecekler)

- DHARMA Periyodik yardım paketlerinin neden adaya gönderilmeye devam edildiği

14 dkya bu kadar şey nasıl sığacak, beklemedeyiz... :)

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 14, 2010 7:32 pm 
Others
Others
Kullanıcı avatarı

catboy yazdı:
Epilogue bölümü 14 dk sürecekmiş ve bu kısa bölümde neler olacağı yavaşça ortaya çıkıyor:

- Hurley ve Ben'in Jack'in ölümünün ardından neler yaptıkları ve adada Hurley'nin nasıl lider olduğu, aynı zamanda Desmond gibi bazı karakterleri adadan ayrılması için final bölümünde de bahsi geçen "daha iyi yol"un ne olduğu

- Walt, Walt diye peşine düştüğümüz siyahi veledin neyin nesi olduğu (sanırım bir kaç yıl sonra geyiği olacak ve Walt'u oynayan oyuncu büyümüş olduğu için anca öyle gösterebilecekler)

Kaynak? :confused

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 14, 2010 9:52 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Ben lostpedia'dan takip ediyorum, orada Hurley kuşu ve DHARMA'nın peryodik yardım paketleri epilogue'de açıklanacak denmiş. Zaten başka bir linkte de burada belki paylaşılmıştır Benjamin Linus'ı oynayan Michael Emerson ile yapılan bir röportaj vardı, epilogue bölümünde Hurley ve Ben'in adadaki yaşamlarının anlatılacağı ve bir kaç yıl gelecek sonrasını gösterileceğini (Walt'u oynayan oyuncu eşek kadar olduğu için) filan anlatıyordu.

Lostpedia linki: http://lostpedia.wikia.com/wiki/Lost:_T ... _%28DVD%29

Diğer videonun olduğu link (eminim bu paylaşılmıştır bir yerlerde): http://blog.zap2it.com/frominsidethebox ... e-dvd.html

Desmond konusu ise sadece benim tahminim onu da ekleyeyim, diyordu ya Ben Hurley'e final sahnesine yakın bir sahnede belki de daha "iyi bir yol" vardır insanları adadan çıkartabilmek için. Mümkün mertebe o da olacaktır, diğerleri ise eh oyuncular yalan diyecek değil herhalde? :D

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzt Haz 14, 2010 10:16 pm 
Others
Others
Kullanıcı avatarı

catboy yazdı:

Bilgi için teşekkürler.

Şahsen, bu 14 dk. içinde; adadaki esrarengiz ışık, MIB'in dumana dönüş süreci ve adayla ilgili daha "temel" bilgiler bekliyordum. Antik Mısır mevzusu açıklanabilir, adanın ne zamandan beri böyle olduğu anlatılabilirdi.

Hayırlısı artık.

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Sal Haz 15, 2010 9:52 am 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Daha iyi bir link buldum, epilogue ile ilgili ele geçirilen tüm bilgilerin sıralandığı: http://www.slashfilm.com/2010/06/08/mor ... -epilogue/

Jorge Garcia (Hugo "Hurley" Reyes) epilogue bölümünde Ben ve Hurley dışında başkalarının da olacağını söylemiş ama kim olduklarını diyemezmiş.

“We’ll find out what happens to Walt." deniliyor işte sadece bunun için bile izlemek isterim bu 14 dklık şeyi... :D

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Haz 16, 2010 11:53 pm 
Oceanic 6
Oceanic 6
Kullanıcı avatarı

Pek güvenim kaldığı söylenemez Abrams a karşı ama ne yapalım ister istemez heyecanlanıyor insan.

Resim

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Çrş Haz 23, 2010 7:38 pm 
Oceanic 815
Oceanic 815
Kullanıcı avatarı

Epilogue bölümünün artık bir ismi var: The New Man in Charge!

14 dk değil, 11 dk olacakmış. Walt, DHARMA Periyodik yardım paketleri ve Hurley Kuşu'ndan bahsedilecekmiş.

http://lostpedia.wikia.com/wiki/The_New_Man_in_Charge

Başa Dön

Yazar Mesaj
MesajGönderilme zamanı: Pzr Tem 04, 2010 8:13 am 
Site Admin
Site Admin
Kullanıcı avatarı

rakarola yazdı:

Para vermeye gerek yok abi. :D DVD çıkar çıkmaz eğer izlenecek birşeyse birileri ripler. Biz de foruma linkleri koyarız. 14 dakikanızı ayırıp izlersiniz artık. :P

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 34 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Şuan kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap:  
  Rss Feed

Add to Google