Kayıt: Prş Eki 30, 2008 10:24 pm Mesajlar: 138 Konum: Sivas Favori Karakter: Jack
'Lost' daha bitmedi! Geçtiğimiz günlerde ekranlara veda eden 'Lost'un piyasaya sunulmak üzere olan DVD setinde final bölümüne ait eksik bir parçanın da yayınlanacağı açıklandı. ntvmsnbc Güncelleme: 11:13 TSİ 28 Mayıs. 2010 Cuma
LOS ANGELES - Başladığı 2004 yılından bu yana televizyon tarihinin en çok izlenen en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelen 'Lost' geçtiğimiz Pazar günü ekranlara son bölümüyle gelmiş ancak fanatiklerini birçok gizemle baş başa bırakan bu son hayranların çoğunu tatmin etmemişti.
Not: Yazının devamı dizinin finaliyle ilgili bilgiler içermektedir.
Lost'un tekinsiz karakteri Benjamin Linus'ı canlandıran Michael Emerson'ın bir röportajında açıkladığı bilgiye göre, DVD'de 14 dakikalık bir özel bölüm daha var ve bu bölümde Lost'un iki buçuk saatlik son bölümünde yer almayan bir dönem yer alıyor. Yakında satışa çıkacak olan setteki bu bonus parçada Jack'in ölümünden ve adayı Hurley ile Ben'in korumasına bırakmasından sonraki olaylar anlatılacak. Zaten final bölümünden de ikisinin adayı uzunca bir süre yan yana koruduğuna dair bir izlenim almış ancak bu eksik sahnelerle onların adayı koruduğu dönemde neler yaşandığını görmemiştik. Bahsi geçen bölümün dizinin 6 sezon DVD setinde mi, yoksa tüm sezonları içeren sette mi olacağı henüz belli değil. Daha öncede diziyle ilgili bir ansiklopedi yayınlanacağı da açıklanmış ve dizinin ardından filminin de çekileceğine dair birçok iddia ortaya atılmıştı.
Yeni dizi çıkarıcaklardır ona hazırlıyorlardır. 14 Dakikada Sadece Benjamin ve Hurley anlatılacaksa bişey yoktur, zaten adanın koruyucusu ölümsüz olduğuna göre Hurley'in ölümüde bir olay sonucu olmuştur. Bunun altından yeni bir dizi çıkabilir demedi demeyin.
Kayıt: Pzt Eyl 22, 2008 9:07 pm Mesajlar: 114 Konum: bursa Favori Karakter: Jack
rakarola yazdı:
Para kazanmak için güzel bi yöntem tek bi sezonun 100 lira olduğunu düşünürsek. o yüzden izlemeyeceğim.
aynen katılıyorum.bu zamanna kadar kazandıkları para az gelmiş olmalı ki dizi bittikten sora bile seyircilerin masum merak duygularıyla oynamaya kalkıyolar!! ayıp yahuu
Epilogue bölümü 14 dk sürecekmiş ve bu kısa bölümde neler olacağı yavaşça ortaya çıkıyor:
- Hurley ve Ben'in Jack'in ölümünün ardından neler yaptıkları ve adada Hurley'nin nasıl lider olduğu, aynı zamanda Desmond gibi bazı karakterleri adadan ayrılması için final bölümünde de bahsi geçen "daha iyi yol"un ne olduğu
- Hurley diye cıyaklayan gizemli kuş
- Walt, Walt diye peşine düştüğümüz siyahi veledin neyin nesi olduğu (sanırım bir kaç yıl sonra geyiği olacak ve Walt'u oynayan oyuncu büyümüş olduğu için anca öyle gösterebilecekler)
- DHARMA Periyodik yardım paketlerinin neden adaya gönderilmeye devam edildiği
14 dkya bu kadar şey nasıl sığacak, beklemedeyiz...
Kayıt: Çrş Tem 01, 2009 1:59 pm Mesajlar: 115 Favori Karakter: Jack
catboy yazdı:
Epilogue bölümü 14 dk sürecekmiş ve bu kısa bölümde neler olacağı yavaşça ortaya çıkıyor:
- Hurley ve Ben'in Jack'in ölümünün ardından neler yaptıkları ve adada Hurley'nin nasıl lider olduğu, aynı zamanda Desmond gibi bazı karakterleri adadan ayrılması için final bölümünde de bahsi geçen "daha iyi yol"un ne olduğu
- Walt, Walt diye peşine düştüğümüz siyahi veledin neyin nesi olduğu (sanırım bir kaç yıl sonra geyiği olacak ve Walt'u oynayan oyuncu büyümüş olduğu için anca öyle gösterebilecekler)
Ben lostpedia'dan takip ediyorum, orada Hurley kuşu ve DHARMA'nın peryodik yardım paketleri epilogue'de açıklanacak denmiş. Zaten başka bir linkte de burada belki paylaşılmıştır Benjamin Linus'ı oynayan Michael Emerson ile yapılan bir röportaj vardı, epilogue bölümünde Hurley ve Ben'in adadaki yaşamlarının anlatılacağı ve bir kaç yıl gelecek sonrasını gösterileceğini (Walt'u oynayan oyuncu eşek kadar olduğu için) filan anlatıyordu.
Desmond konusu ise sadece benim tahminim onu da ekleyeyim, diyordu ya Ben Hurley'e final sahnesine yakın bir sahnede belki de daha "iyi bir yol" vardır insanları adadan çıkartabilmek için. Mümkün mertebe o da olacaktır, diğerleri ise eh oyuncular yalan diyecek değil herhalde?
Kayıt: Cmt Oca 30, 2010 12:38 am Mesajlar: 132 Favori Karakter: Jack
catboy yazdı:
Bilgi için teşekkürler.
Şahsen, bu 14 dk. içinde; adadaki esrarengiz ışık, MIB'in dumana dönüş süreci ve adayla ilgili daha "temel" bilgiler bekliyordum. Antik Mısır mevzusu açıklanabilir, adanın ne zamandan beri böyle olduğu anlatılabilirdi.
Kayıt: Pzt Şub 25, 2008 5:20 pm Mesajlar: 747 Konum: Ankara Favori Karakter: Jack
rakarola yazdı:
Para kazanmak için güzel bi yöntem tek bi sezonun 100 lira olduğunu düşünürsek. o yüzden izlemeyeceğim.
Para vermeye gerek yok abi. DVD çıkar çıkmaz eğer izlenecek birşeyse birileri ripler. Biz de foruma linkleri koyarız. 14 dakikanızı ayırıp izlersiniz artık.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz