Kayıt: Pzt Şub 25, 2008 5:20 pm Mesajlar: 747 Konum: Ankara Favori Karakter: Jack
8 Aralık 1976 Berlin Almanya doğumlu olan Dominic Monaghan, Manchester-İngiltere'de büyüdü. Monaghan'ın en iyi Yüzüklerin Efendisi filminde canlandırdığı hobit Meriadoc "Merry" Brandybuck rolüyle tanıyoruz. Aktif bir çevreci olan Monaghan outdoor, maymunlar, böcekler ve futboldan hoşlanıyor. Çok iyi sörf yapıyor. Almanca ve İngilizce'yi çok iyi konuşabiliyor. Los Angeles'ta yaşayan Domighan evinde bir örümcek türü olan karadul besliyor.
TV Dizisi:
Lost (2004) This Is Personal: The Hunt for the Yorkshire Ripper" (2000) Monsignor Renard" (1999) Hetty Wainthropp Investigates" (1996)
TV ve Sinema Filmleri:
Shooting Livien (2005) The Purifiers (2004) Spivs (2004) The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) An Insomniac's Nightmare (2003) The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) Hostile Waters (1997)
Kayıt: Cum Şub 29, 2008 5:30 pm Mesajlar: 301 Konum: İstanbul Favori Karakter: Jack
Dizilerde alıştığımız,sevdiğimiz karakterler öldüğünde hep deriz ya haksızlık bu,o ölemez,dizinin tadı tuzu kalmadı die...Charlie öldüğünde bunlara benzer pek çok cümle geçti aklımdan...Neden Charlie yani ? Niye ? Boone öldüğünde de aynı şeyleri hissetmiştim..Kötü oldu diziden ayrılması...
Kayıt: Pzr Mar 02, 2008 10:46 pm Mesajlar: 968 Konum: İstanbul Favori Karakter: Jack
ölmesi doğru bi karar bence, o kadar sağlam bi karakter değil..adada sorunlarından kurtuldu hatta ölürken bi kahraman edasıyla uğurlandı bence onun için fazlaca iyi bi karar olmuş..
Kayıt: Pzr Mar 02, 2008 8:38 pm Mesajlar: 503 Konum: İzmir Favori Karakter: Jack
mothcontinues yazdı:
Charlie'nin bir hiç uğruna öldüğünü düşünüyorum ve bu durumdan, Desmond'ı sorumlu tutuyorum.
Desmond baya bi uğraştı charlie'nin ölmemesi için...Ve defalarca belirtti zaten öleceğini.. Des'e bu kadar da yüklenmeyelim bence..Hem ölüm sahnesini gözünüzün önüne getirin.. Des kapıyı açmaya çalışıyor,fakat charlie kendisi erken davranıp kapatıyor..Bunlar desmond'un suçu olamaz..
Dominic Monaghan' ı Harold Perrineau kadar kompleksli olmadığı için seviyorum. Charlie yaptığı hatalarla bile sevildi ve bir kahraman da oldu. Ama Michael dizideki karakteriyle ( ve aynı zamanda asıl karakteriyle de) genelde antipatik bulunuyor, arkadaşları için kendini feda etmiş olması da bu gerçeği değiştirmeyecek.
Desmond adadan kurtulmak için Charlie'nin ölmasi gerektiğini söylemişti.Bence Charlie özellikle Claire'ın adadan kurtulabilmesi için o istasyona gitti ve öldü . Dizideki en sevdiğim karakter olduğu için ölmesine çok üzüldüm.
Desmond adadan kurtulmak için Charlie'nin ölmasi gerektiğini söylemişti.Bence Charlie özellikle Claire'ın adadan kurtulabilmesi için o istasyona gitti ve öldü . Dizideki en sevdiğim karakter olduğu için ölmesine çok üzüldüm.
Ya şu dizide ölmemesi gereken tek kişiydi ya nasıl öldü o ya dizidekki favori karakterim di bloody bloody dolaşıodu ortalıkta claire le sessiz sakin ilişki yaşıyordu....gerçekten ağlamıştım öldüğünü görünce
ama charlie öldükten sonra des'e ve claire'e çok gıcık kapmaya başladım ya...charlie des'e kağıt vermişti nerde kaldı o kağıt adam o kadar yaptı....sonra o yüzük niye bulunmadı çok sinir olmuştum ya...
claire de bi 2 dk da ağladı sonra hemen düzeldi o da gözümden düştü
En son MaXuT tarafından Pzr Eki 05, 2008 10:52 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz