Anket bölümü yorumlara tekrar açılmıştır. Uyulması gereken kurallar:
1. Yorumlar sadece şıklardan ibaret olmamalıdır. Örneğin; Jack şıkkını işaretleyip yorumu da sadece 'Jack' olarak gönderemezsiniz. Bu tür yorumlar gönderildiği takdirde yöneticiler tarafından silinecektir.
2. Göndermiş olduğunuz yorumlar ilgili şıkkı neden seçtiğinizi açıklayıcı içerikte olmalıdır. Örneğin; 'Bence Locke ölü; çünkü...' şeklinde... Aksi yorumlar silinecektir.
Mesaj Başlığı: Re: En Çok Beğendiğiniz Dharma İstasyonu Hangisi?
Gönderilme zamanı: Cmt Eki 10, 2009 5:57 pm
Oceanic 815
Kayıt: Cmt Eki 10, 2009 11:38 am Mesajlar: 18 Favori Karakter: Jack
Kuğu Orda durup 108 dakkada bir tuşa basmak çok ilginç gelirdi ve uykumu bölmesi dışında seve seve yapardım Ha bide yiyecekleri felan güzele benziyordu
Gönderilme zamanı: Pzr Şub 21, 2010 2:20 am
Oceanic 815
Kayıt: Pzr Şub 21, 2010 2:12 am Mesajlar: 9 Favori Karakter: Jack
Swan pek tabii.Modern hayata daha yakın bir görünümü vardı bu istasyonun.bir adada olduğunuzu unutabilirdiniz.kitaplığı, müzik arşivi, kileri, spor aletleri, en güzelinden mıtfak.. e daha ne olsun ki.
Gönderilme zamanı: Pzr Ağu 08, 2010 2:45 pm
Oceanic 815
Kayıt: Cum Tem 23, 2010 7:23 pm Mesajlar: 6 Favori Karakter: Sawyer
Bende Kuğu istasyonunu seviyorum ama Hidra istasyonu dedim.Çünkü Lost'un oyununu oynadımda Hidra istasyonuda çok güzel deneyler ve kafesler falan var.Adı da hahif ürpertici.Hydra (Su Yılanı )
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz